Dakdekkers voor alle soorten daken en dakbedekking

De dakdekkers van Daklekkage Amersfoort zijn specialisten in dakbedekking, dakisolatie en alle andere soorten van dakwerken.

Of het nu om een lekkage, dakisolatie of een renovatie van uw dak gaat, u wilt een specialist op uw dak. Bij werkzaamheden aan uw woning is het prettig wanneer alle voorkomende klussen door één bedrijf uitgevoerd kunnen worden, die specialisten in huis heeft op alle mogelijk gebieden. Voor uw nieuwe dak aanleg, voor het dakonderhoud, de reparaties aan uw dak of bij schade aan het dak door bijvoorbeeld lekkage of storm. De Hek en van Loon dakspecialisten van Daklekkage Amersfoort kunnen u adviseren op het gebied van dakbedekking, isolatie en onderhoud of reparatie van uw dak. Zo heeft Daklekkage Amersfoort ook de expertise in huis over de keuze van dakbedekking voor uw woning.

Dakwerken en dakbedekking in Amersfoort en omstreken

Een schuin dak of een plat dak, een dakterras of een dakkapel, Totaal Dak Specialist kan samen met u kijken naar wat er nodig is, wat u wenst, of wat mogelijk is. Een groot assortiment van dakpannen in verschillende materialen en kleuren, dakplaten of een lichtkoepel. U schetst uw wensen en Totaal Dak Specialist maakt uw wensen waar. Daarbij kunt u rekenen op een goed advies ten aanzien van bijvoorbeeld dakisolatie. Kies ook voor de beste dakbedekking
Lees meer over dakwerken en dakbedekking

Nieuwbouw van uw dak

Ook voor nieuwbouw of het ver- en bijbouwen kunt u terecht bij Totaaldakspecialist. Zodat u niet voor ieder aspect van de bouw een andere aannemer in de arm hoeft te nemen. Dit geeft rust en de zekerheid dat de verschillende expertisen goed samen werken. Uw gehele wensen zullen met u worden doorgesproken en waar nodig aangepast worden, waarbij de ervaring die Totaal Dak Specialist heeft, ingezet zal worden om uw plan te vertalen naar een doelmatig en kwalitatief hoogwaardige bouw.

Renovatie van uw dak

Wanneer uw dak vervangen moet worden als gevolg van schade of slijtage, of wanneer u de oude glorie van een karakteristiek pand wilt herstellen kunt u van Totaal Dak Specialist het advies verwachten wat u nodig heeft. Mogelijk is dit eveneens het moment voor dakisolatie of een ander uiterlijk van uw huis?

Dakonderhoud met een onderhoudscontract

Bij Totaal Dak Specialist kunt u terecht voor grote en kleine onderhoudswerkzaamheden, die nodig zijn om uw dak optimaal te houden. Ook bieden zij een onderhoudscontract aan waarbij jaarlijks een inspectie plaatsheeft door een expert die ter plekke de kleine reparaties uitvoert. Geen verrassingen van een lek dak of van onnodig hoge kosten.
Lees meer over onderhoud

Direct hulp bij lekkage en stormschade in Amersfoort en omstreken

Wanneer het dak of dakkapel lekt wilt u dat er onmiddellijk een specialist komt die het probleem lokaliseert, en oplost. Totaal Dak Specialist verhelpt dit probleem met de spoed die in een dergelijk geval noodzakelijk is. Wij helpen u ook direct, wanneer u last heeft van losliggende dakpannen door stormschade.

Dakisolatie: verlaag uw energierekening

Goede dakisolatie is belangrijk om de warmte binnen en de kou buiten te houden. Daarom werkt Totaal Dak Specialist met de beste isolatie materialen. Uw huis wordt meer waard met goede dak isolatie, ook mogelijk bij dakkapellen.

Gratis inspectie van en advies voor het dak en de dakbedekking

Wilt u een objectief en eerlijk advies over uw dak? Een eerlijke mening of dat enerzijds reparatie of anderzijds vervanging nodig is? Een analyse van de te verwachten levensduur? Totaal Dak Specialist voer t een inspectie voor u uit en geeft u een kostenraming voor de mogelijke opties, zodat u op basis daarvan uw wensen kunt formuleren.

Dakgoot reinigen is gratis bij uw Daklekkage Amersfoort onderhoudscontract

Dakgoten reinigen is voor veel mensen een vervelend maar noodzakelijk klusje. Bovendien kan of wil niet iedereen de ladder op. Toch is het van belang dat de dakgoten schoon zijn zodat lekkage en opstopping voorkomen kan worden. Bovendien biedt een schone dakgoot goed zicht op de staat van het dak zodat een prognose van de levensduur gemaakt kan worden. Via onze onderhoudscontracten komen wij jaarlijks bij u langs om uw dakgoten schoon te maken en uw dak te controleren.