Daklekkage Amersfoort?

Daklekkage komt onverwacht en altijd ongelegen

Wanneer u daklekkage constateert, is het belangrijk dat u snel handelt. De schade die door lekkage ontstaat aan uw huis of inboedel is weliswaar verzekerd, maar u wilt natuurlijk liever geen schade als gevolg van de daklekkage. Bovendien eist uw verzekeraar dat u er alles aan doet om de schade naar aanleiding van lekkage zoveel mogelijk te beperken! Op zo’n moment is er geen tijd te verliezen en wilt u snel een specialist die voor u gaat kijken wat de oorzaak van de lekkage is. Een lekkage door een volgelopen dakgoot, losliggende dakpannen, een scheur in het bitumen van het platte dak of misschien “gewoon” een lekke leiding of riolering… er zijn veel mogelijke oorzaken voor lekkage en de schade die hierdoor ontstaat. Onze dakspecialisten, installateurs en loodgieters sporen direct de oorzaak van de lekkage op. Voor elke soort van lekkage hebben wij specialisten en wij verhelpen bijvoorbeeld de daklekkage direct. Ook wanneer u geen onderhouds-abbonnement heeft.

Dakgoot Lekkage

De meest voorkomende vorm van daklekkage blijkt meestal geen lekkage aan uw dak te zijn maar zogenaamde dakgoot lekkage. Door de jaren heen hoopt zich in dakgoten heel wat rommel op. Denk hierbij aan bladeren, takken, mos en vogelpoep. De specialisten van Daklekkage Amersfoort geven uw dakgoot ieder jaar een grondige reiniging. Zo voorkomt u schade door dakgoot lekkage. We inspecteren dan ook direct op lekkages en slechte soldeernaden en verbindingen. Wist u dat kleine daklekkages en lekkages in dakgoten bij een onderhoudscontract bij daklekkage Amersfoort inbegrepen zitten? Voor slechts een klein bedrag per jaar komen onze specialisten ieder jaar langs voor een dakinspectie.

Heeft u nu een lekkage?

U kunt ons 24 uur per dag bellen op 033-4650607

Toen wij lekkage ontdekte direct gebeld en de mannen van Daklekkage Amersfoort waren er binnen 2 uur. Direct vastgesteld waar het lek was ontstaan en een reparatie gedaan. Ons oordeel “snel en vakkundig”
Ik had lekkage in mijn meterkast. Mijn bedrijfspand heeft een plat dak en ik vermoedde dat het daar vandaan kwam. Hek en Van Loon gebeld die de bitumenspecialist binnen 4 uur ter plekke had. Bleek flinke schade dus een noodreparatie gedaan en daags erna volledig gerepareerd. Top!

*

Heeft u nu een lekkage? 033-4650607

*