Dakspecialist Amersfoort; uw dakdekker bij daklekkage

Dakspecialist Amersfoort al sinds begin vorige eeuwDakspecialist Amersfoort is met DaklekkageAmersfoort.nl onderdeel van het bekende installatiebedrijf Hek en Van Loon. Al sinds het begin van de vorige eeuw een begrip in Amersfoort en omstreken. Alles wat met daken, afwatering, riolering, CV en sanitair te maken heeft, verzorgt Hek en Van Loon.

Binnen Daklekkage Amersfoort richten de dakdekkers en loodgieters van het bedrijf zich als dakspecialist voor Amersfoort en omstreken op alles wat met daken, goten en afwatering te maken heeft. Omdat wij voornamelijk als loodgieters en installateurs bekend zijn en bij dakwerk en daklekkage niet direct aan ons gedacht werd, brengen wij het dakwerk en de dakspecialisten van Hek en Van Loon hier onder de aandacht.

Waarom Dakspecialist Amersfoort

Dakspecialist Hek en Van Loon is een zogenaamde merkonafhankelijke organisatie. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij alles wat met dakwerk, loodgieterswerk, sanitair en riolering te maken heeft. Wij zijn de dakspecialist met enorme en jarenlange ervaring. Dakspecialist Amersfoort Hek en Van Loon biedt voor particulieren en bedrijven het complete scala aan dakwerken en bijkomende diensten.

Diensten van Dakspecialist Amersfoort:

  • Bouw en aanleg van het dak
  • Dakbedekking:
    Bitumineuze dakbekleding
    Kunststof dakbekleding (PVC en EPDM)
  • Lood- en Zinkwerk (loodbeslag, dakgoten, etc.)
  • Afwatering / Waterafvoer
  • Riolering

Verder kunnen wij u van dienst zijn bij alles wat te maken heeft met gas- en watervoorziening, sanitair en centrale verwarming.

Daarom is Dakspecialist Amersfoort anders!

Dakspecialist Amersfoort Hek en Van Loon creërt samen met u een optimale werk- of leefomgeving. Dit door te zorgen voor betrouwbare en efficiënte technische voorzieningen. Wij doen wat we zeggen (afspraak is afspraak). Wij hebben respect voor onze opdrachtgevers en diens goederen en handelen hier ook naar. Onze monteurs stellen zich aan u voor, trekken de schoenen uit indien nodig, ruimen netjes op en wassen tijdig hun handen.

Alle medewerkers van Dakspecialist Amersfoort Hek en Van Loon beschikken over de benodigde theoretische en praktische kennis. Wij zijn door effectieve en doeltreffende scholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Collegialiteit is voor de specialisten van Dakspecialist Amersfoort kenmerkend en vanzelfsprekend. Omdat wij elkaar helpen is er voor alle ‘uitdagingen’ een oplossing; ‘nee’ komt niet in ons vocabulaire voor.
Met andere woorden, wij zijn “anders”